Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Έναρξη Μαθημάτων Κολύμβησης


Αγαπητοί γονείς,
Σας ενημερώνουμε ότι τα μαθήματα κολύμβησης των μαθητών της Γ΄τάξης θα αρχίσουν τη Δευτέρα, 16/4/2018 και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή, 15/6/2018. Το κάθε μάθημα θα διαρκεί ένα διδακτικό δίωρο εντός του σχολικού ωραρίου και θα πραγματοποιείται στο Δημοτικό Κολυμβητήριο των Μελισσίων. Η μεταφορά των μαθητών εκεί θα γίνεται δωρεάν, με λεωφορείο που έχει μισθώσει η Περιφέρεια Αττικής. Η γυμνάστρια, κα Βαρελά Φωτεινή, θα συνοδεύει τους μαθητές στο  κολυμβητήριο, θα τους επιβλέπει και θα τους βοηθά στην προετοιμασία τους.

Πρόγραμμα μαθημάτων
Γ2: κάθε Δευτέρα, 8:15 –10:00
Γ1: κάθε Παρασκευή, 9:40 – 11:30

Οι μαθητές πρέπει να έχουν μαζί τους την τσάντα/ το σακίδιο της κολύμβησης που θα περιέχει: μαγιό, γυαλάκια, πετσέτα ή μπουρνούζι, σκουφάκι και σαγιονάρες. Απαγορεύεται να έχουν καταναλώσει φαγητό για τρεις (3) ώρες πριν από τη κολύμβηση, πράγμα που σημαίνει ότι οι μαθητές του Γ2 θα πάρουν το πρωινό τους στο σχολείο μετά από το μάθημα της κολύμβησης ενώ οι μαθητές του Γ1 θα πάρουν ένα ελαφρύ πρωινό όχι αργότερα από τις 7:30 το πρωί (π.χ. ένα φρούτο ή μια μικρή μπάρα δημητριακών ή μια μικρή φρυγανιά με λίγο μαρμελάδα…).Οι γονείς των Γ1 και Γ2 οφείλουν να φροντίσουν σχετικά.
Το πρόγραμμα είναι υποχρεωτικό και γίνεται φέτος με επιτυχία για δεύτερη χρονιά. Η εμπειρία έδειξε ότι τα παιδιά μένουν κατενθουσιαμένα και ότι τηρούνται όλα τα μέτρα ασφαλείας. Καλούμε τους γονείς να υπογράψουν την Υπεύθυνη Δήλωση Συμμετοχής και να την στείλουν στο σχολείο το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα, 19/3/2018.
Εάν κάποιοι γονείς εθελοντικά ενδιαφέρονται να συνοδεύουν τα τμήματα μαζί με τη γυμνάστρια μια ή περισσότερες φορές, παρακαλούμε να το δηλώσουν τηλεφωνικά στη Δ/ντρια στο 2108040470 ή στο email: dimnpentel@sch.gr.
Με εκτίμηση,
Μπαραμπούτη Μελπομένη (Δ/ντρια)